Disclaimer

Deze website is eigendom van Alkemade Optiek. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Alkemade Optiek mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Het auteursrecht en eventuele andere rechten van intellectuele eigendom op deze website komen toe aan Alkemade Optiek.

De informatie op de website is met zorg samengesteld. De krachten achter deze website/diensten zijn onze mensen. En mensen maken soms fouten. We kunnen daarom niet uitsluiten dat ergens op deze website informatie niet juist en/of onvolledig is. De informatie wordt door Alkemade Optiek dan ook aangeboden zonder enige (impliciete) garantie over juistheid, volledigheid en/of geschiktheid. Alkemade Optiek aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar we linken, aangezien Alkemade Optiek geen invloed heeft op de inhoud van die websites. Afbeeldingen en informatie zijn eigendom van de betrokken merknamen en/of handelsondernemingen.

De informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment gewijzigd en/of ingetrokken worden. Alkemade Optiek is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op, of het verrichten van handelingen naar aanleiding van de op deze website of (een) daaraan verbonden website(s) aangeboden informatie en/of materiaal.

Alkemade Optiek

 

Stadhoudersplein 10

2241EB Wassenaar

© Alkemade Optiek

Disclaimer

 

Privacy Statement

 

Openingstijden

Maandag: gesloten

Di - Vrij: 9:30 - 18:00

Zaterdag: 9:30 - 17:00

Contactinformatie

(e)

(tel) 070 - 511 64 30

(www) gebroedersheester.nl